Ana Sayfa
Proje İşlemleri
Başvuru Formları

Başvuru Formları

Güncellenme Tarihi: 20.03.2024

UYARI: Başvuru yapılırken kullanılacak olan formlarda güncellemeler yapıldığı için aşağıda yer alan linklerde yer alan formların kullanılması gerekmektedir. Sisteme yüklenen dosyalar .pdf formatında olmalı ve büyüklüğü 4 MB'yi geçmemelidir.
YENİ DUYURU!! Proje başvurularında istenen evraklar (her sayfa paraflanmış olmalıdır), proje başvurusu komisyon tarafından onaylandıktan sonra BAPK ofisine teslim edilecektir. Projenizin desteklenmesine karar verilmesi halinde, ıslak imzalı başvuru evrakları ve "Proje Sözleşmesi" ofisimize teslim edilmeyen projelerin harcama vb. işlemleri başlatılmayacaktır. Proje başlangıç tarihi BAPK komisyonunun projeyi onayladığı tarihtir.

 

1- Proje Öneri Formunu indirmek için tıklayınız. (Elektronik başvuru sistemine yüklenecektir. Evrak tesliminde her sayfa paraflanmış olmalıdır.)

DİKKAT! Araştırma Desteği Projesi Özel Çağrısı, Yayın Sürekliliğini Destekleyici Araştırma Projeleri ve Lisans Öğrencisi Katılımlı Araştırma Projeleri için Proje Öneri Formu-II kullanılacaktır.

2- Proje Öneri Formu-II'yi indirmek için tıklayınız. (Araştırma Desteği Projesi Özel Çağrısı, Yayın Sürekliliğini Destekleyici Araştırma Projeleri ve Lisans Öğrencisi Katılımlı Araştırma Projeleri için kullanılacaktır. Evrak tesliminde her sayfa paraflanmış olmalıdır.)

3- ​Benzerlik Raporu (Elektronik başvuru sistemine yüklenecektir. %20'nin üzerinde benzerlik oranı bulunan projeler değerlendirmeye alınmaz. Evrak tesliminde her sayfa paraflanmış olmalıdır.)

4- Özgeçmiş (Yürütücü ve araştırmacılar için elektronik başvuru sistemine yüklenecektir. YÖKSİS formatında yüklenmelidir. YÖKSİS bilgileri bulunmayanlar ARBİS formatında yüklenmelidir.)

5- Dış Kaynaklı Proje Belgesi (Dış kaynaklı proje desteği ile başvurulması halinde kanıtlayıcı belge olarak başvuru sistemine yüklenecektir. Evrak tesliminde her sayfa paraflanmış olmalıdır.

6- Etik Kurul Belgesi (İnsan ve hayvan deneyleri yapılan araştırmalar için başvuru sistemine yüklenecektir. Evrak tesliminde her sayfa paraflanmış olmalıdır.)

7- Fikri ve Sınai Haklardan Feragat Formunu indirmek için tıklayınız.(Kurum dışı araştırmacıların imzası olacak şekilde elektronik başvuru sistemine yüklenecektir.)

8- Örnek Teknik Şartnameyi indirmek için tıklayınız. (Makina-Teçhizat, Demirbaş ve Yazılım alımları için sisteme yüklenecektir. Bilgisayar vb. parçalar için taşınır kayıt kontrol yetkilisinden zimmet formunun da eklenmesi gereklidir. Evrak tesliminde her sayfa paraflanmış olmalıdır.

9- Kurum Dışı Ortak Danışman Belgesi (Kurum dışı ortak danışmanı bulunan Lisansüstü Tez Projeleri için ilgili enstitüden alınmış karar başvuru sistemine yüklenecektir.)

10- Tez Öneri Formu (Lisansüstü Tez Projelerinde tez önerisinin enstitüden onaylandığına dair tarih belirten kanıtlayıcı belge başvuru sistemine yüklenecektir. Yüksek Lisans Tez Projeleri için önerinin onaylandığı tarihten itibaren en geç 6 ay, Doktora Tez Projeleri için ise en geç 12 içerisinde proje başvuruları kabul edilmektedir. Evrak tesliminde her sayfa paraflanmış olmalıdır.)

11- Uluslararası İşbirliği Araştırma Projesi Başvuru Formu'nu indirmek için tıklayınız. (Evrak tesliminde her sayfa paraflanmış olmalıdır.)

12- Makale Feragat Formu'nu indirmek için tıklayınız. (Yayın Sürekliliğini Destekleyici Araştırma Projeleri için kurum içi yazarlar tarafından -eğer projede araştırmacı değilse- imzalanmış şekilde yüklenmelidir)

13- Bütçe ve Gerekçesi (Elektronik başvuru sisteminden doldurulacaktır.)

Dikkat: Projenizin desteklenmesine karar verilmesi halinde, "Proje Sözleşmesi" başlığında yer alan açıklamayı okumayı unutmayınız. 

Bilgi için: 

Sümeyye EROL- 02642957418

bapk@sakarya.edu.tr

sumeyyeerol@sakarya.edu.tr