Ana Sayfa
Proje İşlemleri
Proje Ara Raporu ve Talep Formu

Proje Ara Raporu ve Talep Formu Belgeleri

Güncellenme Tarihi: 05.01.2024 

1- PROJE ARA/GELİŞME RAPORU:

  • Yüksek Lisans tez projelerinde ara rapor istenmemektedir.
  • DİKKAT!!! Doktora Tez Projelerinde enstitüden onaylanmış en son girilen "Tez İzleme Komitesi Raporu ve Tez İzleme Sınav Tutanağı Formu" ile "Güncel Öğrenci Belgesi" 6 ayda bir SABİS-BAP sistemi üzerinden yüklenmelidir.
  • Tıpta/Diş Hekimliğinde Uzmanlık Tez Projelerinde "Güncel Öğrenci Belgesi" ve aşağıda yer alan "Proje Ara Raporu" yüklenmelidir. 
  • 12 aydan daha uzun süreli Kariyer Başlangıç, Genel Araştırma, Ortak İşbirliği Araştırma, Uluslararası İşbirliği Araştırma, Yayın Sürekliliğini Destekli Araştırma ve Lisans Öğrencisi Katılımlı Araştırma Projelerinde 12. ayın sonunda ve takip edilen 6 aylık dönemlerin sonunda aşağıda yer alan "Proje Ara Raporu" yüklenmelidir.
 

***Proje ara raporlarını süresi içinde sunmayan proje yürütücülerinin yürütmekte olduğu tüm projelere ait işlemler ilgili rapor teslim edilinceye kadar durdurulur ve proje yürütücüleri yeni bir projede görev alamazlar.***

 

2- PROJE TALEPLERİ:

Ek Bütçe, Ek Süre, Araştırmacı Ekleme-Çıkarma, Bütçe Değişikliği, Proje İsim Değişikliği, Proje İptali, Yürütücü Değişikliği ve diğer talepler için ayrıntılı gerekçe yazılarak doldurulmalıdır. Proje Talep Başvurularınızı online sisteme yükledikten sonra ofis onayı verilince ıslak imzalı olarak BAP Koordinatörlüğü 1211 nolu odaya teslim edebilirsiniz.

 

NOT: Proje başvurularını online yapmış olan yürütücülerimiz, rapor yüklerken PDF dosyasının 4 MB'den az olduğundan ve "Sevket" butonuna basıldığından emin olunuz.

Bilgi için:

Vildan OKTAR - 0264 295 7279

Sümeyye EROL - 0264 295 7418

bapk@sakarya.edu.tr

sumeyyeerol@sakarya.edu.tr