Ana Sayfa
Proje İşlemleri
Proje Sonlandırma Belgeleri

Proje Sonlandırma Belgeleri

Sonuç Raporu:

  • Lisansüstü Tez Projelerinde sonuç raporu olarak Enstitü veya Fakülte’den alınmış mezun olunduğuna dair belge, onaylanmış tezin elektronik ortamdaki nüshası ve satın alınmış olan Makina-Teçhizat ve Demirbaşlara ait ilgili fakülteye devir teslim yapıldığına dair "Taşınır Kayıt Formu"nun yüklenmesi gerekmektedir. Proje sonuç raporu olarak sunulan lisansüstü tezlerinde BAPK Birimi desteğinin proje numarası ile birlikte açıkça belirtilmesi zorunludur. Aksi takdirde sunulan tezler sonuç raporu olarak değerlendirmeye alınmaz ve ayrıca ilgili proje yürütücüleri de 2 yıl süre ile BAPK Birimi desteklerinden yararlanamaz.
  • Diğer tüm destek projelerinde, proje bitiş tarihinden itibaren en geç 3 ay içerisinde araştırma sonuçlarını içeren ve BAPK Komisyonu tarafından belirlenen formata uygun olarak hazırlanmış Proje Sonuç Raporu SABİS-BAP sisteminden yüklenmelidir.

Proje Sonuç Raporunu indirmek için linki tıklayınız. (Satın alınmış olan Makina-Teçhizat ve Demirbaşlara ait ilgili fakülteye devir teslim yapıldığına dair "Taşınır Kayıt Formu"nu ekleyiniz.)

***Proje ara veya sonuç raporlarını süresi içinde sunmayan proje yürütücülerinin yürütmekte olduğu tüm projelere ait işlemler ilgili rapor teslim edilinceye kadar durdurulur ve proje yürütücüleri yeni bir projede görev alamazlar.***

Dikkat!! Proje ara ve sonuç raporunu teslim etmeyerek projenin başarısız olmasına neden olan yürütücüler 2 yıl boyunca BAPK desteklerinden yararlanamaz.

 

Proje Çıktıları:

(hazırlık aşamasındadır)